easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (2024)

Als u niet moet nagaan hoe iets werkt. Als iedere stap die u neemt de juiste is. Als u met software kunt werken zonder die te moeten leren. Als u kunt zeggen: "Dat is ontzettend simpel!". Dan is het easyVET.

easyVET ondersteunt u en uw team bij alles wat u doet. Met vele intelligente tools om te plannen, organiseren en communiceren en een perfect netwerk met uw werkplekken, apparaten en webservices. Integreer easyVET in uw team en ervaar wat echt teamwork is.

Met easyVET gaat alles sneller. Bij het plannen, bij het toepassen, in de behandelkamer, in het laboratorium, op de afdeling, onderweg. Bij radiologie, bij het opereren, bij het factureren, bij het bestellen, bij het evalueren – gewoon overal. Zo heeft iedereen overal meer tijd voor.

Communicatie met klanten, collega's en zakenpartners is met easyVET heel eenvoudig. Eén klik is voldoende om te bellen, e-mails te schrijven en tekstberichten te versturen. Voor al het andere is er vetsXL.com en petsXL.com. Zo blijft u altijd in verbinding.

Met easyVET wordt werken echt leuk. easyVET heeft immers een gebruikersinterface die eenvoudig, stijlvol en intuïtief is. Alle details zijn liefdevol ontworpen en passen perfect bij elkaar. Zo kunt u mooi en eenvoudig van uw praktijkmanagement genieten.

Gezondheid van dieren is belangrijk voor easyVET. Met de uitgebreide functies voor uw diergezondheids- en behandelplannen, de vele automatische herinneringssystemen en de indrukwekkende video's en animaties van VisioCare ConsultTM geeft easyVET een duidelijk signaal af. Gezond blijven!

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (1)

Software voor efficiënt praktijkmanagement

Al meer dan 25 jaar wordt easyVET met succes gebruikt. Meer dan 5.000 praktijken, klinieken en universiteiten over de hele wereld werken met easyVET. U gebruikt easyVET als centraal platform voor praktijkmanagement, beeldmanagement, diergezondheid en communicatie. easyVET is de enige software die alle vier de toepassingen verenigt in een moderne en uniforme gebruikersinterface. Hierdoor gaat alles voor u en uw team veel eenvoudiger, sneller en productiever. Al na een paar uur kunt u zich niet meer voorstellen zonder easyVET te werken.

Het hart van easyVET vormt ons elektronische kaartsysteem. Van hieruit bereikt u alle belangrijke functies in één stap en beheert u uw dagelijkse praktijk zo efficiënt als nooit tevoren. Het geïntegreerde kaartsysteem geldt als het beste en meest geavanceerde in de diergeneeskunde. Gestructureerde documentatie met kwaliteitsgarantie gaat nergens zo eenvoudig en snel. Uw laboratoriumapparatuur, imagingsystemen en externe partners, zoals laboratoria, leveranciers, collega's of verzekeringsmaatschappijen, zijn perfect verbonden met easyVET en wisselen hun gegevens volledig automatisch uit met easyVET. Voor persoonlijke uitwisseling zijn er de eersteklas communicatiemiddelen van easyVET - voor de beste klantenrelaties ter wereld.

Profiteer van de vele mogelijkheden en moderniseer uw praktijkmanagement met easyVET. Het is nu tijd om over te schakelen. Ga voor de eenvoudigste en meest geavanceerde praktijkmanagementsoftware ter wereld en leid uw praktijk succesvol de digitale toekomst in. Met onze drie edities, easyVET Standard, easyVET Professional en easyVET Enterprise, gaat dit gemakkelijk en flexibel. U kunt EasyVET lokaal installeren in uw praktijk of gebruiken in onze cloud. U kunt ervoor kiezen easyVET tegen een vaste prijs aan te schaffen of per maand te huren. Kies gewoon de versie van easyVET die het beste bij u past.

Nieuw

In iedere nieuwe versie brengt easyVET vele nuttige verbeteringen en leuke nieuwe mogelijkheden aan. De nieuwste versie heeft uitgebreide functies voor het beheren van de diergeneeskundige zorgverzekeringen, diergezondheidsplannen en behandelplannen, nieuwe communicatiemiddelen voor telefoon, fax, e-mail en sms, nieuwe ondemandtechnologieën voor het streamen van de video's van Visio Care ConsultTM, de eerste ultramoderne onderzoeksformulieren voor huisdieren, vee en paarden, en wordt in drie nieuwe versies van easyVET aangeboden: easyVET Standard, easyVET Professional en easyVET Enterprise. Hiermee kunt u kiezen tussen eenvoudige beeld- en videobewerking, integratie van uw DICOM-apparaten, zoals digitale röntgen en echo's, en een kwalitatief hoogwaardige oplossing met 3D-visualisatie en digitale operationele planning.

Voorzieningen van easyVET: de nieuwe functies voor diergezondheids- en behandelplannen

Of het nu gaat om huisdieren, paarden of vee - alle dieren hebben regelmatig services op het gebied van diergezondheid nodig om fit te zijn en ziekten te voorkomen. Met de nieuwe slimme functies voor diergezondheids- en behandelplannen is het nu heel eenvoudig om regelmatig services op het gebied van diergezondheid en preventieve maatregelen met uw klanten af te spreken en deze in easyVET te beheren. Hoe zit het met een premiumzorgplan voor hondenbezitters, een vaccinatie- en ontwormingsplan voor paardenhouders of een inventarisplan voor boeren? In een paar stappen hebt u uw individuele plannen vastgesteld en profiteert u van regelmatige inkomsten, een beter geplande inzet van uw team en betere klantenrelaties. easyVET is het waard!

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (2)

De drie edities: easyVET Standard, easyVET professional en easyVET Enterprise

Wat is het toch fijn als alles nog makkelijker en beter wordt: easyVET bevat nu alle functies van easyIMAGE en is daarmee de enige praktijkmanagementsoftware in de diergeneeskunde met geïntegreerd beeldmanagement. Het maken, bekijken, evalueren, archiveren en doorsturen van foto's, video's en beeldreeksen is hiermee kinderspel. En met de drie nieuwe edities vindt u altijd de juiste functies van easyVET die u nodig heeft: Als u foto's wilt opslaan vanaf uw computer, digitale camera of smartphone, is easyVET Standard de keuze voor u. Als u daarnaast uw digitale röntgenapparaat en echoapparaat wilt verbinden met easyVET of video's in standaard kwaliteit wilt vastleggen of opslaan, hebt u easyVET Professional met geïntegreerde DICOM-functionaliteit nodig. En als u een hoogwaardige PACS nodig heeft voor uw CT/MRI- en echobeelden of uw endoscopie in HD wilt opnemen, is easyVET Enterprise met de razendsnelle 64-bits beeldverwerking en live-streamingfunctionaliteit de perfecte oplossing.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (3)

State of the Art: de nieuwe onderzoeksformulieren voor honden, katten, paarden en vee

Na meer dan twee jaar ontwikkelingstijd is het zover: De nieuwe onderzoeksformulieren voor honden, katten, paarden en vee zijn er. Gestructureerde cursussen op het hoogste diergeneeskundige niveau, gecombineerd met systematische en uniforme documentatie. Met speciaal ontwikkelde onderzoeksgrafieken en geïntegreerde schema's. Individueel waar nodig, gestandaardiseerd waar mogelijk. Of het nu gaat om anamnese, echografie van de buikstreek, orthopedische onderzoeken of vitale parameters, met easyVET hebben u en uw team de toestand van uw patiënt duurzaam en volledig onder controle, en altijd met dezelfde hoge kwaliteit.Wij danken al onze klanten, dierenartsen, specialisten en medewerkers over de hele wereld die deze unieke collectie mogelijk hebben gemaakt.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (4)

Highlights

easyVET heeft vele hoogtepunten: easyVET is snel aan te leren en gemakkelijk te bedienen. easyVET is elegant, mooi en intuïtief. easyVET is leuk. easyVET is veilig, stabiel en betrouwbaar. easyVET is krachtig, snel en vooruitstrevend. easyVET is de toekomst. Voor ons zijn deze hoogtepunten de basis en inspiratie voor alles wat wij ontwikkelen. Zo kunt u ten volle profiteren van alle services van easyVET en genieten van de gebruikerservaring die al meer dan 25 jaar deel uitmaakt van easyVET: easy.

Ingenieus patiëntenbeheer

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (5)

Hoe komt men op het idee om moderne software uit te rusten met een traditioneel kaartsysteem? Dat zult u gelijk merken als u met easyVET werkt. Ons kaartsysteem met drie lades in het blauw (klanten), groen (dieren) en oranje (behandelingen) is een slimme mix van een vertrouwd uiterlijk, indrukwekkende functionaliteit en een ongeëvenaarde efficiency. Met de intelligente zoekvelden, die direct in de afzonderlijke compartimenten zijn geïntegreerd, vindt u alles wat u zoekt binnen enkele seconden. Met unieke symbolen voor de kaartsystemen kunt u direct de belangrijkste statusinformatie zien. Aan de geactiveerde snelkoppelingen in de frontpanelen van de laden kunt u op elk moment zien wat er in de kaartsystemen wordt opgeslagen en hebt u met één klik toegang tot de relevante inhoud: Communicatiegegevens, openstaande rekeningen, betalingen, diergezondheidsplannen, laboratoriumresultaten, ingevoerde onderzoeksformulieren, opgeslagen afbeeldingen, video's en series, evenals intelligente dashboards die op één enkele pagina alles samenvatten wat interessant is voor klanten, dieren of behandelingen.

Bekende uitstraling, indrukwekkende functionaliteit en onovertroffen efficiëntie

Met één klik toegang tot alle belangrijke content, informatie, functies en dashboards

Alles in één oogopslag met uniforme kleuren, unieke symbolen en snelkoppelingen

Elektronisch kaartsysteem

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (6)

Ons elektronische kaartsysteem biedt een hele reeks mogelijkheden. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw behandelingen te documenteren, uw behandelprocedures te beheren en uw producten en services te factureren. Het is het enige elektronische kaartsysteem dat de volledige behandelgeschiedenis met alle behandelgegevens digitaal op één centrale plaats opslaat. Het is altijd en overal toegankelijk en overtuigt met een uniforme weergave van alle interne en externe laboratoriumuitslagen, krachtige fax-, pdf-, beeld- en videodocumentatie en volwaardige DICOM-functionaliteit voor uw digitale röntgenfoto's, echo's en CT-series. Het is uitgerust met meer dan 80 moderne onderzoeksformulieren voor huisdieren, paarden en vee en een moderne, productieve tekstverwerker. Het is zelfs zo slim dat het tijdens de behandelsessie denkt en leert wat u doet. Zo krijgt u altijd de juiste suggesties voor alles wat u wilt invoeren. En met de indrukwekkende video's en animaties van Visio Care ConsultTM kunt u uw onderzoeken, behandelingen en operaties zo eenvoudig en overtuigend als nooit tevoren uitleggen.

Eindeloos veel mogelijkheden voor documentatie, controle en facturatie

Berichten, laboratoriumresultaten, onderzoeksformulieren, documenten, afbeeldingen, video's en DICOM

Ongelooflijk snelle registratie van behandelingen met slimme en zelflerende functies

Perfecte verbindingen

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (7)

Alle werkstations, laboratoriumapparaten en imagingsystemen zijn perfect met easyVET verbonden. Patiënt- en onderzoeksgegevens worden volledig automatisch uitgewisseld via gestandaardiseerde interfaces (DICOM/HL7/xDT). U hoeft niets meer dubbel in te voeren of van A naar B te kopiëren. U kunt opdrachten voor uw laboratorium- en imagingonderzoeken direct in het kaartsysteem doorvoeren. Zo verschijnt alle informatie over klanten, dieren en gevraagde onderzoeken onmiddellijk in het laboratorium en op uw beeldapparaten. Na het onderzoek zetten de apparaten de laboratoriumresultaten, digitale röntgenfoto's, echografieloops, CT-scans en al het andere uit zichzelf in het juiste kaartsysteem. Zo eenvoudig is interactie met uw externe partners nu. Via de webtoepassingen van vetsXL.com bent u ook perfect verbonden met uw laboratoria, leveranciers, collega's en alle andere dienstverleners en organisaties.

Perfecte verbindingen met alle laboratoriumapparaten en imagingsystemen

Eenvoudige overdracht van patiënten- en opdrachtgegevens naar alle apparaten, afdelingen en externe partners

Volautomatische overdracht van alle resultaten, afbeeldingen, films en series in het kaartsysteem

Intelligente dashboards

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (8)

Alles altijd in de gaten kunnen houden, is de basis van succesvol praktijkmanagement. Daarom heeft easyVET veel intelligente dashboards. Bijvoorbeeld het klantendashboard: Dat is de sleutel voor succesvolle klantenrelaties. In één oogopslag ziet u omzetten, belangrijke evaluaties en analyses, verzonden e-mails en sms-berichten, gevoerde telefoongesprekken, geplande afspraken, onvoltooide taken en actuele financiële afschriften. Ook over het leveranciersdashboard is nagedacht: Nog nooit waren prijsonderhandelingen zo eenvoudig. Op één kaart vindt u alle producten, alle bestellingen, alle leveringen met omzet en winst met zinvolle cijfers, tabellen en diagrammen. En natuurlijk mag uw persoonlijke dashboard niet ontbreken: met uw afspraken, uw aanvragen, uw e-mails en berichten, uw notities en uw lopende zaken.

Succesvol praktijkmanagement met optimaal verwerkte gegevens, cijfers en feiten

Intelligente dashboards voor klanten, dieren, behandelingen, producten en leveranciers

Persoonlijke dashboards met patiënten, afspraken, taken, notities en berichten

Efficiënte workflows

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (9) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (10) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (11) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (12) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (13)

Het maakt niet uit waar u easyVET gebruikt, overal versnelt en optimaliseert easyVET uw dagelijkse praktijk en inspireert het u en uw klanten: Bij het aanmelden, waar u in één stap alle middelen voor het plannen, organiseren en communiceren kunt oproepen en uw klanten daarom nooit lang hoeven te wachten. In de behandelkamer, waar u in één stap onderzoeksformulieren, testaanvragen, services en producten in uw behandelingen invoert en zo veel meer tijd kunt doorbrengen met uw patiënten. In de operatiekamer en op de afdeling, waar u in één stap in het elektronische whiteboard regelmatige behandelingsinstructies kunt opstellen en uw patiënten gemakkelijker kunt monitoren. In het laboratorium en in de imagingdiagnostiek, waar u in één stap uw testaanvragen kunt zien en klanten en dieren nooit meer dubbel hoeft in te voeren. Op kantoor, waar u in één stap verzekeringsclaims kunt doorsturen naar de verzekeringsmaatschappijen en uw klanten geen extra kosten hoeft te berekenen. Of onderweg, waar u alles bij de hand heeft en uw klanten zich verheugen over uw perfecte zorg.

Meer tijd voor klanten, patiënten, collega's en het team - en voor u

Altijd één stap voor alle belangrijke functies, activiteiten en workflows

Nooit meer klanten en dieren dubbel invoeren of gegevens van A naar B kopiëren.

Meer plezier op kantoor

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (14)

Nog nooit waren dingen die eigenlijk niet zo leuk zijn, zo leuk: rekeningen schrijven, betalingen boeken, aanmaningen en afschriften afdrukken, verzekeringsclaims opstellen of producten bestellen. Alles wat tot nu toe uren heeft geduurd, is met easyVET in enkele ogenblikken gedaan. Ook het beheer van de diergezondheids- en behandelplannen, het vaststellen van KPI's (Key Performance Indicators) en alle andere kantoortaken zijn met easyVET snel gedaan. En voor uw ontslagbrieven, berichten over bevindingen en terugverwijzingen is er een krachtige tekstverwerking waarbij u uw creativiteit en productiviteit de vrije loop kunt laten. Zo kunt u geweldige brieven schrijven die iedereen graag leest.

U kunt heel eenvoudig facturen, aanmaningen en afschriften afdrukken en betalingen overboeken.

U kunt heel snel KPI's (Key Performance Indicators) en andere evaluaties en analyses opstellen

Professionele en mooie rapporten, terugverwijzingen en brieven schrijven

Moderne communicatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (15)

Met easyVET is communicatie eenvoudiger dan ooit tevoren. Met een eenvoudige beweging van de muis kunt u overal in easyVET de contactgegevens van uw klanten, collega's en medewerkers activeren. Eén klik is voldoende om te bellen, te faxen, e-mails te schrijven en berichten te versturen. Sms voor vaccinatieherinneringen, regelmatig toe te dienen medicijnen, bevestigingen van en herinneringen aan afspraken verzendt easyVET volledig automatisch. Documenten als facturen, financiële afschriften, behandelplannen, terugverwijzingen en nieuwsbrieven kunt u heel gemakkelijk als pdf-bestand e-mailen. En om u op ieder moment te laten weten wie welk bericht wanneer verzonden heeft, archiveert easyVET al uw communicatie direct bij de betreffende klanten en collega's. Een bijzonder hoogtepunt is de geïntegreerde nummerherkenning: Zodra iemand belt en easyVET het telefoonnummer herkent, wordt het bijbehorende kaartsysteem automatisch weergegeven.

Met één klik bellen, faxen, e-mailen en sms'jes sturen

Beweeg met de muis over alle vensters om de contactgegevens van klanten, collega's en medewerkers te activeren

Callcenterfunctionaliteit met nummerherkenning en automatische oproep van het klantendashboard

Geïntegreerd beeldmanagement

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (16)

easyVET is de enige praktijkmanagementsoftware met volledig geïntegreerd PACS (Picture Archiving and Communication System). easyVET verwerkt alle bekende beeld-, video- en seriële formaten, is 100% compatibel met de huidige DICOM-standaard en beheert alle belangrijke DICOM-services. Foto's en video's kunt u rechtstreeks van uw computer, camera of smartphone in het kaartsysteem laden. Uw artroscopie ziet u live in het kaartsysteem en maakt tijdens de operatie stilstaande beelden en video's. Met Windows-tablets gebruikt u de geïntegreerde camera's en documenteert u uw onderzoeken met zinvolle foto's en films. Voor uw echoapparaat, uw digitale röntgensysteem en alle andere DICOM-apparaten creëert u de bijbehorende testaanvraag (DICOM Modality Worklist) direct in het kaartsysteem zodat u niets meer op het apparaat zelf hoeft in te voeren en alle opnamen na het onderzoek vanzelf in het kaartsysteem verschijnen (DICOM Store). U ervaart hier hoe u uw afbeeldingen, video's en series vervolgens kunt bekijken, beoordelen en delen met klanten en collega's.

Volledig geïntegreerd imagingbeheer voor alle afbeeldingen, video's, series en DICOM-formaten

Directe (camera's en endoscopie) en bidirectionele communicatie (DICOM) met alle apparaten

Ideaal voor beeld- en videodocumentatie, digitale röntgenstraling, echografie, endoscopie, CT en MRI

Toepassingsgebieden

easyVET kan overal gebruikt worden en past bij kleine praktijken, paardenpraktijken en veepraktijken, evenals grote klinieken, gekoppelde locaties en universiteiten. Met easyVET geniet u van de hoogste mate van flexibiliteit, ongeacht welke dieren u behandelt, hoe groot uw team is en waar u werkt. En als uw praktijk groeit of verandert, kunt u easyVET op ieder moment aanpassen en uitbreiden. Ontdek waarom easyVET perfect bij u past.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (17)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (18)

Huisdierenpraktijken

In uw huisdierenpraktijk gaat het er vaak turbulent aan toe. Klanten en dieren zitten in de wachtkamer, de telefoon gaat over, er komen noodgevallen tussen, operaties duren langer en u bent altijd voor iedereen aanspreekbaar. Met easyVET hebt u alles onder controle. Omdat easyVET weet hoe een huisdierenpraktijk werkt. Zo kunt u zich bezighouden met wat het belangrijkst is: uw patiënten

Meer informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (19)

Paardenpraktijk

Als paardenarts bent u voortdurend onderweg en klanten verlangen topprestaties van u. Perfecte zorg, betrouwbare communicatie en het gebruik van de modernste diagnostiek worden als vanzelfsprekend beschouwd. Met easyVET lukt dat in een handomdraai. Met easyVET hebt u uw kaartsystemen, bevindingen, digitale röntgenfoto's, contactgegevens en afspraken altijd en overal bij de hand.

Meer informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (20)

Veepraktijken

"U bent van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat onderweg en heeft weinig tijd voor praktijkmanagement. Uw software moet onbeperkt mobiel zijn en u perfect ondersteunen bij de administratie van uw praktijk. optMet easyVET bent u altijd optimaal onderweg en de administratie, facturen schrijven, geneesmiddelendocumentatie, antibioticamonitoring en voorraadbeheer worden kinderspel."

Meer informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (21)

Grote praktijken en klinieken

U staat de klok rond klaar voor uw klanten. Ook hebt u 24 uur per dag software nodig die er voor u is. Die eenvoudig te bedienen, volledig stabiel en absoluut betrouwbaar is. Een centrale, volledig geïntegreerde all-rounder voor alle gebieden, alle apparaten en alle medewerkers: easyVET.

Meer informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (22)

Gekoppelde locaties

Heeft u meerdere praktijken en klinieken? Lokaal, regionaal of verdeeld over het hele land? Of misschien wel in verschillende landen? En wilt u alle locaties met elkaar verbinden en centraal in één uniform systeem beheren? Dan is easyVET de optimale oplossing.

Meer informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (23)

Universiteiten

5 klinieken, 18 instellingen, 680 banen, 62 modaliteiten 1200 werknemers, terabytes aan gegevens, één softwareprogramma. easyVET. Het maakt niet uit hoe groot en complex uw faculteit is, met easyVET wordt groot en complex heel eenvoudig. Zodat dieren, de wetenschap en onderwijs altijd centraal staan.

Meer informatie

Functies

EasyVET is meer dan alleen praktijkmanagementsoftware. easyVET staat voor patiëntenbeheer, digitale kaartsystemen, imagingbeheer (PACS), Office-pakket, organisatietool, resourceplanning, voorraadbeheer, communicatie, administratie, controlling, business intelligence (BI) en Customer Relationship Management (CRM) in één. easyVET heeft honderden intelligente en krachtige functies in één gecentraliseerd softwareprogramma. Zo beheert u uw dagelijkse praktijk eenvoudiger en sneller en kunt u zich geheel en al op uw patiënten concentreren.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (24)

Algemene functies

 • Windows-software met vertrouwde functionaliteit en bediening
 • Moderne gebruikersinterface met geavanceerd design
 • Eenvoudige bediening via toetsen, muis en snelkoppelingen
 • Uitmuntende betrouwbaarheid, beschikbaarheid en stabiliteit
 • Inzetbaar voor alle diersoorten (huisdieren, vee en paarden)
 • Geschikt voor praktijken, klinieken, gekoppelde locaties en universiteiten
 • Te gebruiken op alle computers, notebooks, tablets en in de cloud
 • Complete integratie van de webtoepassingen van vetsXL.com
 • Perfecte integratie van de diergezondheidsportal petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (25)

Elektronisch kaartsysteem

 • Ingenieus eenvoudig beheer van klanten, dieren en behandelingen
 • Innovatief design- en kleurconcept voor klanten, dieren en behandelingen
 • Efficiënte zoekfuncties voor alle gegevens, direct in het kaartsysteem
 • Met één klik bellen, e-mailen en sms versturen
 • Snelkoppelingen in alle compartimenten met een directe weergave van opgeslagen content
 • Visualisatie van belangrijke informatie met behulp van nuttige pictogrammen
 • Oproepen van alle belangrijke functies via één toets of toetsencombinatie
 • Vrij configureerbare kolom-, rij- en registerconfiguratie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (26)

Klanten

 • Alle basisgegevens, instellingen en content in één venster
 • Klantendashboard met financiële status, volgende afspraken, onvoltooide taken, belangrijke notities en functies voor een eenvoudig beheer van uw klantenrelaties
 • Alle belangrijke en vaak gebruikte functies kunt u oproepen via snelkoppelingen
 • Gedetailleerd overzicht van facturen, aanmaningen en betalingen
 • Uitwisseling van gegevens en communicatie met vetsXL.com en petsXL.com
 • Kredietcontrole in real time via vetsXL.com bij BFS Health Finance

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (27)

Dieren

 • Basisgegevens van huisdieren, paarden en vee
 • Invoer van een willekeurig aantal contactgegevens (fokker, trainer, stal, hoefsmid, ...)
 • Dierendashboard met behandelgeschiedenis, volgende afspraken, onvoltooide taken, belangrijke notities, vaccinatiebeheer, verzekeringsstatus, diergezondheidsplan en belangrijke informatie voor alle behandelingen
 • Oproepen van alle belangrijke en vaak gebruikte functies via snelkoppelingen
 • Volautomatische herinneringssystemen voor afspraken, vaccinaties en medicijnen
 • Verzekeringsbeheer met toezicht op vorderingen voor zorgverzekeringen voor dieren
 • Vastleggen en beheer van diergezondheidsplannen en behandelplannen
 • Procentuele verdeling met automatische facturatie over meerdere eigenaren van dieren
 • Identificatie van dieren via chiplezers met dierenregistratie via vetsXL.com
 • Registratie van de inventaris voor kwaliteitsmanagementsystemen via vetsXL.com
 • Uitwisseling van gegevens en communicatie met vetsXL.com en petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (28)

Behandelingen

 • Het perfecte elektronische kaartsysteem om papierloos te werken
 • Behandeldashboard met een samenvatting van alle behandelregisters, onvoltooide taken, belangrijke notities en belangrijke informatie
 • Oproepen van alle belangrijke en vaak gebruikte functies via snelkoppelingen
 • Intelligente en zelflerende service- en productdekking met IntelliVet
 • Standaardbehandelingen, standaardonderzoeken en standaardcases
 • Eenvoudige categorisatie voor medewerkers, praktijkgebieden en profit centers
 • Beheer van tijd en kosten voor weekend- en nachttoeslagen
 • Geheugenfunctie voor belangrijke informatie uit de actuele behandeling
 • Opslag van laboratoriumresultaten met een uniforme presentatie van resultaten
 • Eenvoudige integratie en opslag van faxen en pdf-bestanden
 • Archivering van afbeeldingen, video's en series (elk formaat en DICOM)
 • Aanmaken van testaanvragen voor interne laboratoriumapparaten en imaging
 • Webgebaseerd aanmaken van testaanvragen voor externe laboratoria
 • Onlinetoegang tot teleradiologische diensten (vetrad consult, VetCT)
 • Direct toegang tot meer dan 950 video's en animaties van VisioCare ConsultTM
 • Geïntegreerde tekstverwerking voor professionele correspondentie
 • Eenvoudige voorschriften en geïntegreerde geneesmiddelendocumentatie
 • Overdrachtsbeheer tussen dierenartsenpraktijken via vetsXL.com
 • Uitwisseling van gegevens en communicatie met vetsXL.com en petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (29)

IntelliView

 • Ingenieus pop-upvenster voor het weergeven van informatie over klanten, dieren, behandelingen, adressen, leveranciers, producten en daaraan gekoppelde adressen, zoals huisdierenartsen, verwijzende collega's en verzekeringen
 • Weergave van alle belangrijke details over actuele afspraken, bezetting van boxen, status van cases, collega's, afbeeldingen of verzekeringen als er met de muis over de betreffende pictogrammen wordt bewogen
 • Contextafhankelijk scherm met een druk op de knop of beweging van de muis
 • Verkrijgbaar in het kaartsysteem en alle belangrijke (dialoog)vensters

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (30)

Agenda

 • Planning voor klanten, dierenartsen en assistenten
 • Definitie van agenda's voor groepen, gebieden en filialen
 • Resourceplanning voor medewerkers, ruimten en apparaten
 • Direct in het kaartsysteem maken en weergeven van afspraken
 • Persoonlijke agenda met beschermde en privéafspraken
 • Categorisatie van afspraken en kleurcodering
 • Automatische weergave van toekomstige afspraken in alle dashboards
 • Eenvoudig dag-, week-, maand- en jaaroverzicht
 • Reeksen voor regelmatig terugkerende afspraken
 • Bevestiging en herinnering van afspraken via sms of petsXL.com
 • In real time online afspraken maken voor klanten via petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (31)

Wachtkamer

 • Intelligent wachtkamer- en patiëntenbeheer
 • Overzichtelijke weergave van alle patiënten, inclusief behandelstatus
 • Weergave van welke patiënt door welke medewerker waar behandeld wordt
 • Berekening van wachttijden voor patiënten en gemiddelde wachttijden op een dag
 • Automatische personalisering voor de weergave van eigen patiënten
 • Visualisatie van belangrijke patiënten en spoedgevallen
 • Wachtkamergeschiedenis (Wie waren er gisteren?)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (32)

Casussysteem

 • Casus- en taakbeheer voor gestructureerd patiëntenbeheer
 • Centrale schakelplaats voor gevallen, patiënten en testaanvragen
 • Overzichtelijke weergave van alle patiënten, inclusief behandelstatus, opdrachtstatus en al uitgevoerde onderzoekenen behandelingen
 • Gestructureerde werkwijzen en taakbeheer voor deelgebieden, zoals ambulance, laboratorium, radiologie, interne geneeskunde, chirurgie of afdeling
 • Kleurcodering van deelgebieden voor een optimale visualisatie
 • Gebruik van standaardcases voor gestandaardiseerde werkwijzen, een efficiënte behandeldocumentatie, uniforme documentatie en een betrouwbare facturatie
 • Vrije definitie van verantwoordelijkheden voor cases en taken
 • Automatische monitoring van herhaalkosten voor de behandeling
 • Vrijgavemechanismen voor facturatie en behandeling
 • Visualisering van belangrijke patiënten en spoedgevallen
 • Webgebaseerd overdrachtsbeheer tussen kliniek, specialisten en verwijzende dierenarts via vetsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (33)

Afdelingsbeheer

 • Vrije definitie van afzonderlijke afdelingen en boxen
 • Visualisatie van verschillende boxgrootten
 • Vrije kleurkeuze voor afdelingen en boxen
 • Verschillende weergaven per medewerker
 • Webcambewaking direct naar het afdelingsbeheer
 • Automatische berekening en invoer van afdelingskosten
 • Toewijzing van regelmatige opgaven, behandelingen en onderzoeken
 • Afdelingsgeschiedenis voor het bijhouden van de boxbezetting

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (34)

Laboratoriumbeheer

 • Efficiënt taakbeheer voor interne laboratoriumapparaten en externe laboratoria
 • Uniforme weergave van resultaten van alle laboratoriumonderzoeken
 • Weergave in conventionele of internationale eenheden
 • Vaststellen van eigen laboratoriumprofielen en referentiewaarden per diersoort
 • Automatisch tabellen- en grafische voortgangsweergave (voor alle profielen)
 • Perfecte (bidirectionele) communicatie met alle bekende laboratoriumapparaten
 • Volautomatische opslag van interne en externe laboratoriumresultaten van de behandeling met pushberichten als er externe resultaten binnenkomen
 • Automatische facturatie van laboratoriumservices
 • Geïntegreerd, webgebaseerd taakbeheer met uniforme gebruikersinterface voor alle leidende laboratoria via vetsXL.com

 • Ondersteunde apparaten:
  • Abacus Junior Vet5
  • ABX Pentra 400
  • Advia 120
  • Alere EPOC
  • Aution Micro
  • CA90 Eclipse
  • CellDyn3500
  • Cobas c 111, c 311, Mira Plus
  • EDAN i15Vet
  • Exigo Boule BM800
  • Eurolyser Vet, Solo
  • Fuji FDC 3500i, FDC 4000, FDC 7000, FDC-NX 500i, NX 700
  • Hitachi 912
  • IDEXX InterLink (alle apparaten)
  • IMMUNO AU
  • i-STAT1
  • Keylab 0310
  • Konelab
  • Medonic
  • Mindray BC5000Vet
  • MS4-5
  • OmniS
  • Opti CCA
  • pocH-100iV-Diff
  • QuickVet
  • Rapidlab 1200, 248, 348, 860
  • RefloVet
  • Rx Daytona
  • Samsung PT10V
  • scil vCell 5
  • scil VitroVet
  • Siemens EPOC
  • Spotchem D-Concept
  • Spotchem EL 1510/1520, EZ 4410/4420/4430
  • Sysmex XT-1800iV, XT-2000iV
  • VetABC, VetABC plus
  • VetScan, VetScan HM5, VetScan VS2, VetScan HMT
  • IDEXX VetStation, VetTest 8008
  • V-Sight (BC-2800Vet)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (35)

Beeldmanagement

 • Fascinerend beeld- en videobeheer direct in de behandelkaart
 • Ondersteuning van alle bekende beeld-, camera- en videoformaten
 • Uitgebreide functies voor beeldweergave en -verwerking
 • Direct importeren van afbeeldingen en video van digitale camera's en smartphones
 • Foto's en video's live in de behandelkaart met Windows-tablets
 • Eenvoudig verzenden via vetsXL.com en vrijgeven voor petsXL.com
 • Kostenloos gebruik van de easyIMAGE-app voor klanten en externe toegang

 • Aanvullende functionaliteit van easyVET Professional:
  • Geïntegreerd PACS (Picture Archiving and Communication System)
  • DICOM WG-25 ondersteuning voor veterinaire patiëntengegevens
  • Aanmaken van testaanvragen direct in de behandelkaarten
  • Verwerken van DICOM-beeld- en videoformaten
  • Video-opname en videobewerking in standaardkwaliteit (SD)
  • Beeldverwerkings- en meetgereedschap voor digitale röntgen en echo's

 • Aanvullende functionaliteit met easyVET Enterprise:
  • Verwerken van alle DICOM-beeld, video- en seriële formaten
  • Video-opname en videobewerking in hoge kwaliteit (HD)
  • Beeldverwerkings- en meetgereedschap voor CT, MRI en ultrageluid

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (36)

Onderzoeksformulieren

 • Uitgebreide bibliotheek met onderzoeksformulieren voor honden, katten en paarden
 • Optimaal voor gestructureerde, kwalitatief hoogwaardige en uniforme documentatie
 • Automatische tabellen- en grafische voortgangsweergave (over alle bladen)
 • Integratie in standaardbehandelingen, standaardonderzoeken en standaardgevallen
 • Evaluaties, analyses en vergelijkingen van elke invoer
 • Geoptimaliseerd voor aanraakinvoer op Windows-tablets

 • Algemene onderzoeksformulieren:
  • Anamnese
  • Algemeen klinisch onderzoek
  • Vitale functies

 • Speciale onderzoeksformulieren:
  • Neurologisch onderzoek
  • Oogheelkundig onderzoek
  • Gebitsonderzoek
  • Otologisch onderzoek
  • Onderzoek van de lymfeklieren
  • Onderzoek van het cardiovasculaire systeem
  • Onderzoek van de ademhalingswegen
  • Onderzoek van het maagdarmkanaal
  • Orthopedisch onderzoek
  • Kreupelheidsonderzoek
  • Orthopedisch onderzoek van dehoeven
  • Blokanesthesie
  • Onderzoek van jonge paarden
  • Andrologisch onderzoek
  • Gynaecologisch onderzoek
  • Obstetrisch onderzoek
  • Inseminatieprotocol
  • Neonataal onderzoek
  • Preoperatief onderzoek
  • Fysiologisch prestatieonderzoek
  • Dermatologisch onderzoek
  • Oncologisch onderzoek
  • Anesthesieverslag
  • Klinisch dagonderzoek

 • Verdere onderzoeksformulieren:
  • Röntgenonderzoek
  • Echografie
  • Ultrasoon onderzoek van depezen
  • Endoscopisch onderzoek
  • Computertomografie
  • Magnetische resonantietomografie
  • Electrocardiografisch onderzoek
  • Elektrocardiogram
  • Cytologisch onderzoek
  • Coprologisch onderzoek
  • Urineonderzoek

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (37)

Geneesmiddelendocumentatie

 • Wettelijke registratie en documentatie van het gebruik van geneesmiddelen
 • Onderzoeksformulieren voor beroepsbehandelingen en beroepsgezondheid
 • Automatische controle over narcotica- en vaccinatielijsten
 • Afdrukken van bonnen, recepten, formulieren en etiketten
 • Optimalisatie van de documentatie door de barcodescanner (streepjescode en 2D)
 • Webgebaseerde overdracht van het gebruik van geneesmiddelen aan overheidsorganisaties en kwaliteitsmanagementsystemen via vetsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (38)

Opgaven

 • Krachtig taak- en controlesysteem
 • Regelmatige en volautomatische weergave van onvoltooide taken
 • Persoonlijke taken met beschermde en privétaken
 • Categorisatie van taken en kleurcodering
 • Automatische weergave van de juiste taken op alle dashboards
 • Reeksen voor regelmatig terugkerende taken
 • Automatische taken voor inkomende onderzoeksresultaten
 • Taken voor alle medewerkers, voor groepen of voor individuele medewerkers
 • Vrije definitie van standaardtaken en taakpakketten

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (39)

Logboek

 • Krachtige CRM-tools (Customer Relationship Management)
 • Documentatiesysteem voor niet-behandelingsgerelateerde gegevens
 • Registratie van de inhoud van alle e-mails en sms-berichten
 • Automatische registratiefunctie van belangrijke processen zoals telefoongesprekken
 • Begrijpelijkheid van alle activiteiten met klanten, collega's en bedrijven
 • Categorisatie van logboekvermeldingen en kleurcodering
 • Automatische weergave van belangrijke logboekvermeldingen op alle dashboards
 • Notitieboekje voor persoonlijke informatie

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (40)

Communicatie

 • Omvangrijke functies voor interne en externe communicatie
 • Onmiddellijk toegang (IntelliView) tot alle communicatiemogelijkheden, zoals telefoonnummers en e-mailadressen, op alle plaatsen waar klanten, collega's, adressen, leveranciers, medewerkers en hieraan gekoppelde adressen, zoals huisdierenartsen, verwijzende collega's en verzekeringen worden weergegeven
 • Vastleggen en opslaan van alle communicatiedetails in het logboek
 • Kiesfunctie en oproepherkenning via geïntegreerde TAPI/CTI-interfaces
 • Geïntegreerd verzenden en ontvangen van faxen met logboekfunctie
 • Intern berichtensysteem voor medewerkers en tussen werkplekken
 • Verzenden van tekstberichten (sms) naar interne en externe telefoons
 • Interfaces met aanwezige e-mailprogramma's als Microsoft Outlook
 • Maken van afspraken met bevestiging en herinnering per sms
 • Geïntegreerde webgebaseerde communicatie via vetsXL.com en petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (41)

Voorraadbeheer

 • Complex magazijnbeheer voor centrale, filiaal-, ruimte- en automagazijnen
 • Basisgegevens met fabrikanten, leveranciers en inkoopvoorwaarden
 • Definitie van minimumvoorraden en standaardvoorraadhoeveelheden per magazijn
 • Gedetailleerde definitie van doserings- en documentatierichtlijnen
 • Diverse mogelijkheden voor de afzonderlijke berekening van verkoopprijzen
 • Perfect overzicht van interne en externe magazijnbewegingen
 • Controle van robotsystemen voor magazijnbeheer en productuitvoer
 • Volautomatische en consumptiegerichte ordervoorstellen
 • Eenvoudige invoer van leveringen met barcodescanner (streepjescode en 2D)
 • Snelkoppelingen voor producten en leveranciers voor alle belangrijke functies
 • Dashboard voor producten met zinvolle diagrammen voor bestellingen, leveringen, voorraadbewegingen, voorraden, geneesmiddelendocumentatie, consumptie, omzet- en winstberekeningen
 • Dashboard voor leveranciers van gerelateerde producten, contactpersonen, orderinformatie en met zinvolle diagrammen voor bestellingen, leveringen, voorraadbewegingen, verkoop- en winstberekeningen
 • Webgebaseerde bestellingen en elektronische bezorgnota's via vetsXL.com
 • Automatische product- en prijsupdates via vetsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (42)

Tekstverwerking

 • Tekstverwerking met moderne schijf-, opmaak- en creatieve functies
 • Eenvoudig maken van briefhoofden, sjablonen en tekstmodules met praktijklogo
 • Schrijven van brieven, certificaten en overdrachten in de behandeling
 • Persoonlijke documenten met eigen mappen, teksten en toegangsbeveiliging
 • Geïntegreerde veterinaire spellingcontrole en woordenboek
 • Automatisch creëren van pdf-bestanden zonder aanvullende programma's
 • Functievelden en tijdelijke aanduidingen voor het gebruik van gegevens
 • Persoonlijke handtekening en barcodes kunnen geïntegreerd worden
 • Compatibel met Microsoft Word

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (43)

Facturatie

 • Facturen afdrukken en direct in het kaartsysteem betalen
 • Wettelijke opslag van alle facturen en herinneringen (GoBD in Duitsland, Kassarichtlijn 2012 E131 in Oostenrijk)
 • Facturatie per klant, dier en behandeling of voor alle klanten, klantengroepen, dierengroepen, diersoorten of elke periode
 • Alternatieve ontvangers van facturaties voor klanten en dieren
 • Gescheiden boekhouding van maximaal drie verschillende bedrijven
 • Uitgebreide kortingsfunctie en afzonderlijke boekhoudkosten
 • Geïntegreerd factuurbeheer voor diergeneeskundige verzekeringen
 • Veelzijdige betaalmethoden, inclusief automatische incasso van SEPA en PayPal
 • Beheer van openstaande posten, financiële rapportages en dunning
 • Factoring en kredietwaardigheidstests op vetsXL.com bij BFS health finance
 • Elektronische facturatie en dunning via petsXL.com

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (44)

Verzekeringsbeheer

 • Uitgebreide functies voor het werken met diergeneeskundige ziekteverzekeringen
 • Opslag van verzekeringen met alle relevante gegevens van het dier
 • Visualisatie van de verzekeringsstatus met een uniek symbool in het kaartsysteem
 • Directe selectie van eigen prestaties tijdens het facturatieproces
 • Eenvoudig opstellen van verzekeringsclaims vanuit bestaande facturen
 • Eenvoudig samenstellen van eventuele bijlagen vanuit de behandelgeschiedenis
 • Webgebaseerde overdracht van claims bij verzekeringsmaatschappijen (VetEnvoy)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (45)

Diergezondheidsplannen

 • Uitgebreide functionaliteit voor diergezondheids- en behandelplannen
 • Vaststellen van plannen met namen, looptijd en facturatie-interval
 • Ruime keuze aan mogelijkheden voor het bepalen van de services: Totale kortingen voor services en producten, kortingen voor afzonderlijke service- en productgroepen, kortingen voor afzonderlijke services en producten en aantal kosteloze producten en services
 • Alle kortingen worden direct weergegeven bij het invoeren in de behandelkaart
 • Actieve monitoring van de afgesproken services gedurende de looptijd
 • Automatisch rekening houden met plannen gedurende de normale facturatie
 • Ideaal voor regelmatige voorzorgsmaatregelen op het gebied van diergezondheid en veebeheer

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (46)

Financiën

 • Geïntegreerd beheer van financiën voor betalingen, facturen, aanmaningen en behandelomzet met filterfunctie en zinvolle diagrammen
 • Uitgebreide evaluaties en analyses via filters en statistieken
 • Eenvoudig kassasysteem voor handmatige inkomsten en uitgaven
 • Automatisch overboeken van elektronische afschriften van banken
 • Exporteren van overboekingen, facturen en betalingen naar externe boekhoudprogramma's (DATEV, Exact en dergelijke) en belastingkantoren

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (47)

Evaluaties

 • Krachtige filter- en statistiekfuncties
 • Evaluatie van alle gegevens in alle diverse vormen
 • Uitgebreide verzameling van vooraf gedefineerde filters en statistieken
 • Vaststellen van alle aangepaste filters en statistieken
 • Alle belangrijke praktijkindicatoren (KPI) in één oogopslag
 • Evaluaties en vergelijkende analyses van onderzoeken, resultaten en diagnoses direct in de behandelkaart en behandelgeschiedenis
 • Export van alle rapporten in gestandaardiseerde formaten

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (48)

Personeelsbeheer

 • Definitie van groepen werknemers en groepsinstellingen
 • Basisgegevens met persoonsgegevens, communicatiegegevens, adres, titel, gebied, handtekening, easyVET- en vetsXL.com-toegangsgegevens (vetsXL-ID)
 • Individuele instellingen voor kaartsystemen, dashboards, tabellen, toegangsrechten, dialoogvensters en toepassingsfunctionaliteit

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (49)

Systeemorganisatie

 • Bedrijfsadministratie en filiaalbeheer
 • Belastingtarieven en valuta's
 • Programma-instellingen
 • Notebookbeheer
 • Adressen en leveranciers
 • Service- en productcatalogus
 • Standaardbehandelingen
 • Diersoorten/Dierenrassen
 • Rekeningen en overboekingen
 • Korte rapporten en diagnoses
 • Postcodes, plaatsen en straten
 • Medewerkers
 • Tekstmodules
 • Zelflerende lijsten

VCS VetZ Cloud Services

 • easyVET huren en overal gebruiken
 • Schaalbaar voor kleine praktijken en grote klinieken
 • Processorvermogen, geheugen en schijfruimte zijn op ieder moment uit te breiden
 • Overal met elk apparaat toegang via de easyVET RemoteApp
 • RAID6-massageheugen met automatische gegevensbeveiliging

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (50)

vetsXL.com

 • Perfecte integratie van alle webtoepassingen van vetsXL.com
 • Beheer van laboratoriumaanvragen (IDEXX VetConnect PLUS, Laboklin, SYNLAB.vet, VetEnvoy) met volautomatische integratie van resultaten (alle leidende laboratoria)
 • Factoring en kredietcontrole in real time (BFS health finance)
 • Verzenden van afbeeldingen, films en series naar collega's en eigenaren van dieren
 • Functies voor geïntegreerde communicatie (e-mail- en sms-service)
 • Taakbeheer met volautomatische integratie van bevindingen voor teleradiologie (VetCT)
 • Kwaliteitsbeheer voor vee en monitoring van antibiotica (HI-Tier, IKB-organisaties, VetProof)
 • Dierenregistratie (AMICUS, animaldata, ANIS, I-CAD, Deutsches Haustierregister, I-CAD, VetEnvoy)
 • Dierenbegrafenissen (incinéris)
 • Bestelbeheer voor leveranciers en groothandelaren
 • Beheer voor overdrachten en retouroverdrachten
 • Facturatiebeheer met zorgverzekeringen voor dieren (VetEnvoy)
 • Bewerken van gestandaardiseerde onderzoeksformulieren van verenigingen voor de detectie van genetisch beïnvloede skelet-, oog- en hartziekten (AKVO, DOK, ECVO en SAVO voor oogonderzoeken, CC voor hartonderzoeken, GRSK, Lectures officielles DH/DC, FSA voor skeletonderzoeken)
 • Activatie, licenties en gebruik van VisioCare ConsultTM
 • Centrale managementtool voor gekoppelde praktijken en klinieken
 • easyVET updates en knowledge base

Versies

 • easyVET Standard
  Versie met beeldverwerkingsfuncties voor alle bekende beeld-, camera- en videoformaten zonder DICOM-ondersteuning.

 • easyVET Professional
  Versie met geïntegreerd PACS (Picture Archiving and Communication System) voor DICOM-frameformaten en analoge video-opname (SD). Inclusief krachtige beeldweergavefuncties en diagnoses voor digitale röntgenfoto's en echo's.

 • easyVET Enterprise
  Versie met geïntegreerd hoogwaardig PACS (Picture Archiving and Communication System) voor alle bekende beeld-, video-, seriële en DICOM-formaten, analoge en digitale video-opname (HD) en videostreaming. Inclusief krachtige beeldweergavefuncties en diagnoses voor alle beeld-, video- en seriële formaten en 64-bits beeldverwerking voor CT- en MRI-series.

Vereisten

 • Hoofdwerkstation:
  Windows 10, Intel Core i5-processor
  8 GB werkgeheugen bij 64-bits besturingssysteem
  1 Gbit/s netwerksnelheid
  SSD-schijf voor standaard database
  HDD-schijf voor afbeeldingendatabase
 • Werkstations, notebooks en tablets:
  Windows 10, Intel Core i5-processor
  8 GB werkgeheugen bij 64-bits besturingssysteem
  1 Gbit/s netwerksnelheid
 • SD-videowerkstations:
  Windows 10, Intel Core i5-processor
  8 GB werkgeheugen bij 64-bits besturingssystemen
  1 Gbit/s netwerksnelheid
 • HD-videowerkstations:
  Windows 10, Intel Core i7-processor
  8 GB werkgeheugen bij 64-bits besturingssystemen
  1 Gbit/s netwerksnelheid
 • 3D-werkstations:
  Windows 10, Intel Core i7-processor
  Minimaal 16 GB werkgeheugen bij 64-bits besturingssystemen
  1 Gbit/s netwerksnelheid
  SSD-schijf
 • Toegewezen server:
  Windows Server 2016 of Windows Server 2019
  Intel Xeon E5-processor (6-core/12 threads) of hoger
  Minimaal 32 GB werkgeheugen
  1 Gbit/s netwerksnelheid
  SSD-schijf voor standaard database
  HDD-schijf voor afbeeldingendatabase
 • Beeldschermresolutie:
  Minimaal 1920 x 1080 pixels, aanbevolen 1920 x 1200 pixels
  Beeldschermverhouding: 15:10 of 16:10 (breedte:hoogte)

Alle functies weergeven.

Niet alle vermelde omschrijvingen van services, functies en modules zijn in alle landen beschikbaar.
Voor het gebruik van enkele functies in een internetverbinding noodzakelijk.
Aan enkele functies zijn mogelijk extra kosten verbonden.

Ervaar onze nieuwe software.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (51)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (52)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (53)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (54)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (55)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (56)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (57)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (58)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (59)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (60)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (61)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (62)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (63)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (64)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (65)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (66)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (67)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (68)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (69)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (70)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (71)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (72)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (73)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (74)

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (75) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (76) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (77) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (78) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (79) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (80) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (81) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (82) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (83) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (84) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (85) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (86) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (87) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (88) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (89) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (90) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (91) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (92) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (93) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (94) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (95) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (96) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (97) easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (98)

Ervaar nog meer easyVET in onze nieuwsberichten en op onze microsites.

Nieuws en microsites oproepen

Wij tonen u easyVET.

Bel ons om een afspraak met ons te maken.

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (99)

Dr. Michel Heimes
Dierenarts

Telefoon: +49 5136 9710 311

easyVET – Software voor efficiënt praktijkmanagement – VetZ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5517

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.